Hyppää sisältöön

”Oikein hienosti tehty homma läpeensä”

Eeva ja Esko Tuiskulla oli mielessä vain yksi ajatus, nyt pitää tehdä kattoremontti. Tuiskun talo on 1900 luvun alkupuolelta. Katteena oli konesaumattu peltikatto jonka alla ei ollut aluskatetta. Talo oli muuten kauttaaltaan kauniisti remontoitu, joten kattokin vaati päivityksen.

Katso video asiakaskokemuksesta yläpuolelta. Video ei näy jos evästeitä ei ole hyväksytty. Voit katsoa videon myös youtube-kanavaltamme.

Kattoremontin tekijää Lempäälään piti alkaa miettiä ja messuilla kohdalle osui Kattokeskus, joka oli jo entuudestaan jollain tapaa tuttu yritys. Olihan Kattokeskus tehnyt hommia aikaisemminkin Eskon isännöimiin taloyhtiöihin, Eskon toimiessa Isännöintiyrityksen toimitusjohtajana. Eeva ja Esko olivat jo aiemmin saaneet tarjouksen Kattokeskuksen kilpailijalta, joten kattoremontin hinnasta oli jo ennakkokäsitys. Kattokeskuksen kattoasiantuntija saapui paikalle sovitusti, kartoitti tarpeen, teki ratkaisuehdotuksen ja laski kokonaisedullisen kattoremonttitarjouksen lisätöineen.

Eeva ja Esko Tuisku tekivät päätöksen ja tilasivat kattoremontin Kattokeskukselta. Kattoremontti tehtiin talvella. Kattoremontin aluksi purettiin vanha peltikate. Vanhojen ruoteiden päälle asennettiin pystylauta, hengittävä aluskate, tuuletuslauta, räystäslaudat ja katteeksi laitettiin Ruukin Classic pelti Pural matta -pinnoitteella tummanharmaana, koska haluttiin säilyttää alkuperäinen ulkonäkö. Tämän jälkeen harja-, pääty- ja piipunpellit tehtiin mittojen mukaan ja asennettiin paikoilleen. Myös saumattomat sadevesikourut uusittiin. Lisätyönä uusittiin vielä päätykuistin päälle parveke.

 

Jäljellä olivat enää ympäristön siivous ja jätteiden lajittelu, jotka hoidettiin päivittäin, ja lopuksi vielä viimeinen silaus. Sitten kattoremontti oli valmis. Kattoremonttiin käytettiin aikaa 5 päivää ja lopputulos on 100-prosenttinen. Viimeisenä silauksena kattoasiantuntija kävi tarkastamassa lopputuloksen ja luovuttamassa kohteen.

”Oikein hienosti tehty homma läpeensä” toteaa Esko. ”Kattokeskuksen lupaus elämäsi helpoin kattoremontti pitää täysin paikkansa sanoo” Eeva.

Kattoremontit Lempäälässä >

 

Search