Hyppää sisältöön

SUURI KATTOKESKUSTELU

Nyt puhutaan kattoasioista.

Mietityttääkö katon kunto?

Jos katon tarkastuksesta on kulunut jo tovi, mielen voi täyttää monenlaiset kattohuolet. Onko katemateriaali ehjä vai onko siinä reikiä tai halkeamia? Näkyykö yläpohjassa valumajälkiä? Onko aluskate kunnossa? Tuulettuuko yläpohja? Löytyykö yläpohjasta kasvustoa? Uskaltaako katolle asentaa aurinkopaneeleja? Älä jää yksin miettimään – me autamme sinua!

Sadetta ja tuulta - kestääkö katto?Katto joutuu koetukselle Suomen vaihtelevassa säässä. Jos löydät jo olemassa olevan vuodon tai epäilet sellaista, voimme auttaa sinua.

Lue lisää

Katon kuntokartoitus - uhka vai mahdollisuus?Jos et tiedä, missä kunnossa kattosi on, se selviää Kattokeskuksen maksuttomassa kuntokartoituksessa. Se antaa vedenpitävää tietoa katottosi kunnosta.

Lue lisää

Kattoremontti vai kattohuolto?Meiltä saat molemmat, mitä sinun kattosi tilanne sitten vaatiikaan. Tarkistamme maksuttomassa kuntokartoituksessa, kaipaako kattosi remonttia vai huoltoa.

Lue lisää

Voiko vanhalle katolleni asentaa aurinkopaneelit?Saat meiltä myös aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna. Tärkeintä on, että katto on kunnossa aurinkopaneeleiden asennusta varten.

Lue lisää

Avun kaikkiin kattohuoliin saat meiltäMe täällä Kattokeskuksella olemme sinua varten. Mikä tahansa kattoasia huolettaa sinua, tavoitat meidät puhelinnumerosta 010 2290 190.Syksyn sateet ja tuulet – kestääkö katto?

Katto joutuu koetukselle Suomen vaihtelevassa säässä. Jos löydät jo olemassa olevan vuodon tai epäilet sellaista, Kattokeskuksella on käytössäsi vuorokauden ympäri palveleva vuotopäivystys numerossa 010 2290 190. Päivystävät kattoasiantuntijamme tulevat paikalle tekemään tarvittavat ensisuojaukset ja sopivat kanssasi jatkotoimenpiteistä.

Jos katto ei vielä vuoda, mutta olet epävarma kattosi kunnosta, saat meiltä asiantuntijan tekemän maksuttoman katon kuntokartoituksen. Kuntokartoituksen avulla saat vedenpitävää tietoa kattosi kunnosta ja mahdollisista vuotoriskeistä.

Varaa maksuton katon kuntokartoitus alla olevalla lomakkeella!
Ota yhteyttä!

Katon kuntokartoitus – uhka, vai mahdollisuus?

Kattoasiantuntijamme kiipeää katolle ja yläpohjaan sinun puolestasi ja tekee kattavan katon kuntokartoituksen. Hän tutkii muun muassa katemateriaalin, läpiviennit, rakenteet, pellitykset, aluskatteen, yläpohjan tuuletuksen, kattoturvatuotteet sekä sadevesikourut ja niiden kiinnitykset.

Saat kuntokartoituksesta kirjallisen vesikaton kuntoraportin. Jos kattoremontille on tarvetta, saat myös kiinteän tarjouksen. Sinä päätät, miten asiassa edetään kuntokartoituksen jälkeen. Maksuton katon kuntokartoitus on ehdottomasti loistava mahdollisuus!

Varaa maksuton katon kuntokartoitus alla olevalla lomakkeella!
Ota yhteyttä!

Kattoremontti vai kattohuolto?

Kattokeskuksen maksuttomassa kuntokartoituksessa selviää, mitä katollesi kannattaa tehdä!

Toisinaan ammattilaisen tekemä kattohuolto voi riittää pidentämään kattosi elinkaarta. Asiantunteva ja säännöllinen kattohuolto varmistaa katollesi vuosikymmenien elinkaaren ja. Se on taloudellisesti järkevä tapa, joka ehkäisee suuremmat vauriot ja yllättävät kustannukset.

Pyydä tarjous kattoremontista tai kattohuollosta alla olevalla lomakkeella!
Pyydä tarjous!

Voiko vanhalle katolleni asentaa aurinkopaneelit?

Vanha vesikatto kannattaa tarkistuttaa aina ennen aurinkopaneelien asentamista. On hyvä varmistaa, että katto kestää paneelien alla hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.

Maksuttomassa katon kuntokartoituksessa selviää, onko järkevämpää tehdä kattoremontti ennen aurinkopaneelien asentamista.

Joka tapauksessa katto kannattaa huollattaa ammattilaisella ennen aurinkopaneelien asentamista. Kattohuoltomme tekee tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet katollesi.

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista alla olevalla lomakkeella!
Pyydä tarjous!

Tutustu aiheisiin tarkemmin!

Poimimme tähän ajankohtaisia artikkeleita päätöksesi tueksi.

Kuuntele Kivijalka-podcastista Kattoremontin myytinmurtajat -jakso

  • ”Eihän se vielä edes vuoda!”
  • ”Ei se maksuton kuntokartoitus kuitenkaan maksuton ole, kun aina myydään jotain väkisin – ei ole ilmaisia lounaita”
  • ”Itse tekisin kyllä halvemmalla, kun eihän ne materiaalitkaan maksa kuin puolet tosta”
  • Asiantuntijana ja myyttejä murskaamassa Kattokeskukselta aluemyyntijohtaja Miika Mendolin. Jakson kesto 40 minuuttia.

    KUUNTELE PODCAST TÄSTÄ

Apu on yhtä lähellä kuin tämä alla oleva lomake!

Tilaa meiltä maksuton katon kuntokartoitus, tarjous kattoremontista, tarjous kattohuollosta tai tarjous aurinkopaneeleista.
Voit halutessasi lähettää meille oheisella lomakkeella myös viestin tai palautetta.

Search