Turvaa suomalainen työ

TURVAA SUOMALAINEN TYÖ,
TILAA KATTOREMONTTI NYT

Olemme 170 henkilöä työllistävä suomalainen perheyritys. Koronaviruksen takia olemme nyt ensimmäistä kertaa yli 20 vuotisen historiamme aikana varautuneet lomauttamaan asennuksemme.

Kattoasiantuntijamme jatkavat asiakkaidemme palvelemista. Olemme ottaneet käyttöön helppokäyttöiset videopuhelut tarjouksien ja kuntoraporttien läpikäymisessä, joten kanssamme toimit koronavapaasti.

Tiedämme, että koronavirus tuo mukanaan taloudellisia vaikutuksia. Tästä johtuen tarjoamme nyt 6 kk korotonta ja kulutonta eräpäivänsiirtoa uusiin rahoitussopimuksiin. Esimerkiksi toukokuussa tehtävän kattoremontin eräpäivä on vasta marraskuussa. 

Tilaa kattoremontti nyt, niin turvaat osaltasi suomalaiset työpaikat ja heidän perheidensä toimeentulon!

Pyydä tarjous kattoremontista:

Koronavapaa prosessimme

Kattoasiantuntijamme käy paikan päällä mittaamassa ja kartoittamassa katon, jonka pohjalta hän tekee alustavat suunnitelmat. Myyjä käy vain katolla ja yläpohjassa. Tarjouksen sisällön käymme yhdessä läpi puhelin- tai videoneuvottelussa. Määrittelemme yhdessä kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit.

Annamme kiinteän ja kirjallisen tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat kattourakasta. Kattoremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat kattoratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät kattoremontin sopimuksen mukaisesti. He eivät tule sisätiloihin ja pitävät turvaetäisyyden teihin.

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois. Kierrätämme kaikki remontista syntyneet jätteet asianmukaisella tavalla.

Voit nukkua yösi rauhassa kattotöiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja myöntää katemateriaalille 30 – 50 vuoden takuun valitusta katemateriaalista riippuen.

Kattokeskus

Olemme aidosti suomalainen perheyritys. Kattokeskuksen juuret ovat perinteisissä suomalaisissa timpurin ja peltisepän taidoissa, jotka ovat yli 20 vuoden aikana jalostuneet 170 henkeä työllistäväksi alan parhaimmaksi joukkueeksi.

Tänään Kattokeskuksen perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan uusien innovaatioiden hyödyntämiseen asiakkaiden parhaaksi. Teemme sukupolvelta toiselle kestäviä kattoja ympäristöä kunnioittaen. Kierrätämme kaikki remontista tulleet jätteet asianmukaisella tavalla.

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät vesikattoremontteja Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa sekä Varsinais- ja Keski-Suomessa.

Tilaajavastuu ja AAA luottoluokitus