Vesikattoremontissa huomioitavaa

Onko pelti- tai tiilikattosi tullut täysi-ikäiseksi?

Niin tiili- kuin peltikattokin tarvitsee ennen pitkää saneerausta. Pääasiallinen remonttitarve koskee vanhempia kiinteistöjä, mutta uusissakin taloissa voi olla tarpeen korjata puutteita. Kattoremontin jättäminen Kattokeskuksen ammattilaisille on huoleton vaihtoehto. Urakka tehdään luotettavasti, laadukkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti takuutyönä.

Kannattaa katsoa, kenet katollensa kutsuu

Kattoremontti kannattaa antaa ainoastaan luotettavan ammattilaisen tehtäväksi. Kattokeskuksella perustamme työntekomme ahkeruuteen ja luotettavuuteen. Asiakkaamme ovatkin sen huomanneet ja olemme saaneet hoidettavaksemme useita kesken jääneitä vesikattoremonttiurakoita.

Jokainen talo on yksilöllinen

Kattokeskus on tehnyt vuodesta 1997 vesikattoremontit Pirkanmaalla omakotitaloihin, pienkerros- ja rivitaloihin sekä jonkin verran teollisuuskiinteistöihin. On suuri etu asiakkaalle, että myös toimipaikkamme on Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Savossa, koska takuuasiat ym. katto-ongelmat pystytään korjaamaan ja selvittämään mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Aina kun on kyseessä kattoremontti (peltikatto Pirkanmaalla, tiilikatto Pirkanmaalla, Peltikatto Uudellamaalla, tiilikatto Uudellamaalla, Peltikatto Savossa, tiilikatto Savossa), kannattaa ottaa meihin yhteyttä.

Pelti- tai tiilikatto kestää noin 20 – 50 vuotta rakenteista riippuen. Useassa 1980-luvun talossa aluskatteet ovat puutteellisia tai aluskate puuttuu kokonaan. Päällepäin näemme vain talon viidennen julkisivun. Varsinaisesti aluskate ratkaisee, pitääkö katto vai ei. Oletko havainnut vuotokohtia katossa?

Vertaile hintoja ja laatua

Kannattaako kattoremonttitarjous? Tarjouksia kannattaa vertailla. Mikä on kattoremontin hinta? Mitä katemateriaaleja käytetään? Oletus siitä, että kaikilla on samat hinnat, ei pidä paikkansa kattoremonteissa. Pimeästi ei missään tapauksessa kannata työtä teettää, koska silloin menettää verohyödyn lisäksi kaiken kuluttajasuojan.

Me laitamme katon kuntoon Avaimet käteen -periaatteella. Kun teemme urakan, sen jälkeen kaikki kattoon liittyvät murheet kuuluvat meille, eivätkä asiakkaalle. Teemme kaikenlaiset kattoremontit Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Savossa ja Varsinais-Suomessa. Vesikattoremontin hinta sovitaan aina etukäteen. Kattoremontin hinta määräytyy katon koon ja uusimistarpeen mukaan. Pyydä kattoremontin hinta-arvio täältä.

Teemme töitä ympäri vuoden. Kattoremontti voidaan tehdä myös talvella. Referenssiluettelossa, jonka asiakas saa tarjouksen mukana, saattaa olla sinullekin tuttuja nimiä. Omalle työllemme annamme viiden vuoden kirjallisen takuun. Valmistaja antaa materiaaleille 30 – 50 vuoden takuun. Teemme katot kestämään ja palvelemme asiakasta vielä urakan jälkeenkin. Voimme esimerkiksi tavata katon huoltotehtävissä.

Kattokeskukselta saat kaiken, mitä katollesi tarvitset: pelti- ja tiilikatteet, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet ja peltityöt – kaikki valmiiksi asennettuna. Tekemämme vesikattoremontti Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Savossa ja Varsinais-Suomessa on varmasti elämäsi helpoin kattoremontti.

Takuutyöstä kertovat tyytyväiset asiakkaamme

Kattokeskuksen toimintamalliin kuuluvat avoimuuden ja rehellisyyden lisäksi oma henkilöstö ja kalusto sekä nykyaikaiset toimitilat. Yhdessä ne takaavat asiakkaalle nopeat ja varmat kattotoimitukset. Kattoremontti kestää keskimäärin kolme päivää. Siinä ajassa saadaan paljon aikaiseksi. Meidän kauttamme saa kaiken kattoon liittyvän kuten rännit, tikkaat, lumiesteet ja läpiviennit. Siivoamme työmaan, kun kattoremontti on tehty.

Teemme töitä ympäri vuoden. Kattoremontti voidaan tehdä myös talvella. Referenssiluettelossa, jonka asiakas saa tarjouksen mukana, saattaa olla sinullekin tuttuja nimiä. Omalle työllemme annamme viiden vuoden kirjallisen takuun. Valmistaja antaa materiaaleille 20 – 50 vuoden takuun. Teemme katot kestämään ja palvelemme asiakasta vielä urakan jälkeenkin. Voimme esimerkiksi tavata katon huoltotehtävissä.

Kattoremontin suunnittelu

Kattoasiantuntijamme kartoittaa kanssasi, mikä on kattoremontin tarve. Määrittelemme yhdessä kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit, jotta vesikattoremontti Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa tai lähialueella on loppuun asti mietitty.

Ammattitaitoinen toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät uudet katot ja vesikattoremontit Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa Varsinais- ja Keski-Suomessa sopimuksen mukaisesti.

Vesikattoremontti Tampereelta Ikaalisiin ja Ruovedeltä Valkeakoskelle tehdään hyvin alusta loppuun. Peltikatto Tampereella laitetaan kuntoon siinä missä tiilikatto Nokialla.

Takuu

Voit nukkua yösi rauhassa kattotöiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa katemateriaalille 10 – 50 vuoden takuun valitusta katemateriaalista riippuen.

Pyydä kattoremontti hinta-arvio täältä!

Verovähennys

Rahoituksessa yhteiskunta tulee vastaan. Asunnon kunnossapito- ja perusparannuskustannukset oikeuttavat verovähennykseen. Yksityinen kuluttaja saa verovähennyksen, mikäli työn tehnyt yhtiö on merkitty ennakkoperintärekisteriin. Työn osuudesta omavastuun jälkeen saatava verovähennys voi tarkoittaa jopa useaa tuhatta euroa per henkilö.

Taloyhtiöt

Hyvä isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen jäsen.

Kattokeskus toteuttaa asunto- ja taloyhtiöiden kattoremontit Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa ja Varsinais-Suomessa. Toimimme tehokkaalla "Avaimet käteen" -periaatteella. Toteutamme pelti- ja tiilikattoremontit Tampereella, Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa ja näiden lähialueilla.

Onko taloyhtiösi kattoremontti ajankohtainen Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa tai Keski-Suomessa? Soita palvelunumeroomme 010 2290 190 tai ota yhteyttä täältä.