Nokialla tuntee historian havinan

Nokia River Golfin kattoremontti

Nokialla tuntee historian havinan

Nokia River Golfin upea kenttä on rakennettu Taivalkuntaan Alastalon Kartanon maille, kartanolla on pitkä ja merkityksellinen historia Nokialle ja sen teollisuudelle. Tänä päivänä alueella toimii hyvin hoidettu ja hieno golfkenttä kaikkine palveluineen. Päärakennus on vanha Alastalon Kartano ja ihan vieressä on vanha tilanhoitajan asuinrakennus. Rakennukset on pidetty hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä muodossa.

Ennen ensikontaktia Nokia River Golfin toiminnanjohtaja Erkki Mommo oli huomioinut kattoalalla toimivan Hämeen Kattokeskuksen ja erityisesti kaluston siisteys ja punainen väri oli jäänyt mieleen.

Vuonna 2010 Kattokeskus valikoitui pihalla olevan kioskin vesikaton remontoijaksi, katemateriaaliksi valikoitui ympäristöön sopiva Ruukin Classic teräskate ja tietysti punainen.

2011 vuonna oli vuorossa pihapiirissä olevan entisen tilanhoitajan asuinrakennuksen katto, josta ei haastetta puuttunut. Nokia River Golf (NRG) joka oli tilaaja päätti järjestää tarjouskilpailun haastavan kohteen kattoremontin toteuttajan valitsemiseksi. Kattokeskus oli totta kai tarjoajien joukossa, tilaajan puolella ainut jännitys oli, että mahtaakohan Kattokeskus olla kilpailukykyinen hinta-laatusuhteeltaan näin vaativassa kohteessa. Niinhän siinä kävi, että jälleen Kattokeskus valikoitui tämänkin kohteen kattoremontin toteuttajaksi. Erityispiirteet kohteelle asettivat katon monimuotoisuus ja alueella oleva vilkas golfkenttätoiminta.

Kohteessa oli vanha tiilikatto ja sen alla paanu. Uudeksi katteeksi valittiin erittäin hyvin ympäristöön ja rakennuksen henkeen sopiva Ruukin Classic teräskate mattapuralpinnoitteella jolle valmistaja lupaa 20 vuoden pinnoitetakuun, aluskatteeksi paanun päälle laitettiin Divoroll:in hengittävä aluskate.Ruodekehikko tehtiin tuulettuvaksi katemateriaalin valmistajan ohjeen mukaan, räystäille uusittiin otsalaudat, lähes kaikki peltiosat mm. harjapellit, seinälle nostopellit, piipunpellit ym. erikoisosat räätälöitiin tähän kohteeseen sopiviksi Kattokeskuksen omalla peltisepän verstaalla.

Nokia River Golfin toiminnanjohtaja Erkki MommoaKattoremontti aloitettiin toukokuussa, Nokia River Golfin toiminnanjohtajaa Erkki Mommoa huoletti ainoastaan golfkentän vilkkaantoiminnan ja kattoremontin yhteen sovittaminen. Huoli oli turha, kattoremontti kesti vain muutaman päivän, aina päivän päätteeksi ympäristö siivottiin ja roskat vietiin mennessä pois.

”Kattoremontin toteutusta, työskentelytapaa ja asentajien ahkeruutta oli ilo seurata. Kaikesta toiminnasta näkee, että asiakaslähtöiseen palveluun ja hyvin organisoituun toimintaan on panostettu. Kohteeseen voi käydä tutustumassa milloin vain.” Erkki Mommo toteaa.

Työvälineitä, kalustoa ja työskentelytapoja kehitetään jatkuvasti, jotta jatkossakin asiakkaat saavat Kattokeskukselta laadukkaita, pitkäikäisiä ja huolettomia vesikattoja, näin on tehty jo yli 15 vuoden ajan.

Asiakkaat: Nokia River Golf, Erkki Mommo

Aihe alueet Asiakaskertomukset, Omakotitalo, Peltikatto.